Den Haag, Famigos

Den Haag, februari 2023, De heer Famigos vertelt:

“ik zat met mijn handen in mijn haar, en wist niet meer wat te doen. Ik had al sinds maart 2022 een discussie met mijn verzekeringsmaatschappij over de afhandeling van een schade. Gelukkig kwam ik via het Vadercentrum Den Haag eind 2022 in contact met stichting Rechtswinkel Letselschade, Advies & Mediation. Deze stichting ondersteunt het wekelijkse (juridische) spreekuur in het buurtcentrum.
Naast een luisterend oor gaven zij mij goed advies, en waren zelfs desgevraagd bereid namens mij een brief op te stellen en de zaak verder op te pakken. Ik was zelf te emotioneel dat ik het niet meer helder zag en zelfs begon te twijfelen aan mijn eigen oordeel. Dit wordt ook veroorzaakt door een stukje taalbarrière in de communicatie met mijn verzekeringsmaatschappij en mijn onbekendheid met de (verzekering)materie.

Het resultaat was dat ikzelf de zaak een beetje (emotioneel) kon los laten, omdat ik wist dat mijn zaak in goede handen was. Niet zozeer over de uitkomst (dat was op dat moment nog in het ongewisse) maar wel dat ik nu zeker wist dat ik werd gesteund door een professionele organisatie die zonder bijbedoelingen of verborgen agenda mijn belangen wilde behartigen.

Ik ben een blij mens omdat de zaak een rechtsvaardige uitkomst heeft gekregen. Waar ik een half jaar niet verder kwam, had Stichting Rechtswinkel Letselschade, Advies & Mediation binnen 2 maanden resultaat!

Ik dank voor het getoonde begrip, geduld, en dat mijn zaak belangeloos werd opgepakt.
Er werd geluisterd, er was geregeld contact over de voortgang en afspraken werden nagekomen. Kortom, professioneel en betrouwbaar. Ik raad de stichting iedereen aan.

Achteraf gezien ben ik natuurlijk ontzettend blij met de positieve uitkomst, maar nog belangrijker voor mij is dat er oprechte belangstelling voor mij als mens was, dat er echt werd geluisterd naar mijn probleem.

Hulde voor de deskundigheid en de menselijkheid van iedereen die bij deze stichting actief is.”