Onze Diensten

Letselschaderecht
Letselschade is een term voor de lichamelijke en geestelijke schade die is ontstaan ten gevolge van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, medische misser, gebrekkig product, mishandeling of beroepsziekte. Op het moment dat er sprake is van een letselschade wordt naast het lichamelijke en geestelijke schade ook het materiële schade vergoedt zoals verlies van het werk of noodzakelijke getroffen voorzieningen. Een voorwaarde is wel dat de schade, zoals het verlies van uw werk een gevolg is van het ongeval.

Binnen de Rechtswinkel letselschade wordt er antwoorden gegeven op de juridische vragen van cliënten over letselschade. Hierbij kunnen onze experts en juristen uw adviseren op alle interne zaken op het gebied van letselschade.  

Aansprakelijkheidsrecht
Zoals al is aangegeven op de voorpagina is dat het letselschaderecht onlosmakelijk verbonden is met het aansprakelijkheidsrecht. Het aansprakelijkheidsrecht zorgt ervoor dat de opgelopen schade van het slachtoffer van letselschade vergoed wordt. Vanwege het feit dat de letselschade frequent door verzekeringsmaatschappijen wordt vergoed bezitten de juristen en experts van Rechtswinkel Letselschade de kennis over het verzekeringsrecht.

Rechtswinkel letselschade biedt advies bij alle juridische aspecten van het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en letselschaderecht. Zo kunnen wij u adviseren over de haalbaarheid van de schadevergoeding en over de betrokken verzekeringsmaatschappijen.

De Rechtswinkel Letselschade geeft antwoorden op praktische en juridische vragen van cliënten over letselschade, het aansprakelijkheidsrecht en de letselschaderegeling. U kunt van ons kosteloos informatie en advies krijgen door contact met ons op te nemen via een van deze opties:

  • U kunt het contactformulier invullen op de website, hierna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.
  • U kunt ons een e-mail sturen via info@rwls.nl, ook hierna zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen
  • U kunt ons ook telefonisch bereiken op 088 808 78 92, wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor het geven van informatie en advies.
  • Of kom langs op één van onze kantoren ( Goudse Rijweg 382, 3031 CK Rotterdam ) , U kunt tijdens openingstijden altijd binnenlopen en hoeft dus vooraf geen afspraak te maken