Wie zijn wij?

Stichting Rechtswinkel Letselschade
Rechtswinkel Letselschade is opgericht in 2013 en is onder andere gespecialiseerd in het letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Hierbij focussen wij ons vooral op de interculturele dienstverlening, hierdoor geeft Rechtswinkel Letselschade advies in zowel de Nederlandse als de buitenlandse taal. Dit heeft als effect dat de communicatie tussen de slachtoffer en de experts op een snelle en effectievere manier wordt afgehandeld.

Leden
De voorzitter van Rechtswinkel Letselschade richt zich voornamelijk op de interculturele dienstverlening. Tot de andere leden van de Rechtswinkel Letselschade behoren ervaren juristen en rechtenstudenten. Tevens betrekt Rechtswinkel Letselschade studenten van andere opleidingen zoals communicatie en maatschappelijke dienstverlening voor specifieke taken, zoals voor MER en HRM.

Doel
Rechtswinkel Letselschade heeft als doel het bieden van kwalitatief hoogwaardig advies aan slachtoffers met letselschade en hun naasten. Dit doen zij door op een laagdrempelig niveau professioneel te werk te gaan. Op deze manier worden cliënten optimaal geholpen en begeleid gedurende het gehele proces. Hiernaast heeft Rechtswinkel Letselschade als doel het creëren van een platform waarin slachtoffers, ervaren juristen en rechtenstudenten bij elkaar kunnen komen. Professionele dienstverlening wordt binnen Rechtswinkel Letselschade gewaarborgd door de input van ervaren juristen en rechtenstudenten. Zij houden zich volledig bezig met dossiers en rechtsvragen.

Visie
Wederzijds vertrouwen en professionaliteit staat bij Rechtswinkel Letselschade voorop. Deze kernwaarden zijn ook verdisconteerd in het logo. De kleur blauw staat namelijk symbool voor vertrouwen en plichtsbesef, vanwege het feit dat dit dan ook een must is binnen de organisatie. Rechtswinkel letselschade biedt advies gedurende het gehele proces. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen, behandelt Rechtswinkel Letselschade voornamelijk rechtsvragen inzake het letselschaderecht, het aansprakelijkheidsrecht en gerelateerde zaken.

Missie
De missie van Rechtswinkel Letselschade is om uit te groeien tot de grootste interculturele dienstverlener in Nederland door middel van integriteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en een menselijke benadering van zowel de cliënten als werknemers.

klik hier voor onze digitale folder