Rechtswinkel letselschade in de krant

Rotterdam –¬†Letselschade houdt in dat een persoon schade oploopt ten gevolge van een ongeval. Rechtswinkel Letselschade houdt zich naast letselschade ook bezig met alle bijkomende aspecten. Indien er sprake is van een letselschade kunt u op grond van het aansprakelijkheidsrecht de schade vergoed krijgen.
Van maandag tot en met vrijdag zijn er van 8.30 uur tot 18.00 uur inloopspreekuren.

Rechtswinkel Letselschade is een onafhankelijke stichting die zich belangeloos inzet voor slachtoffers. Dit doet zij door gratis advies te geven inzake het letselschaderecht, het aansprakelijkheidsrecht en gerelateerde zaken, zoals uitkeringen en schulden.
Rechtswinkel Letselschade is het eerste letselschadeadviesbureau die gespecialiseerd is in de interculturele dienstverlening.

De Rechtswinkel Letselschade heeft experts in dienst die naast de Nederlandse taal ook een tweede niet-westerse taal spreken.

Dit zorgt ervoor dat het advies van Rechtswinkel Letselschade in verschillende talen kan worden gegeven zoals: Afrikaans, Antilliaans, Armeens, Arabisch, Bulgaars, Pools, Russisch, Berbers, Turks en vanzelfsprekend Engels en Nederlands. Het advies dat door de experts van Rechtswinkel Letselschade wordt gegeven is geheel kosteloos.

Meer informatie via telefoonnummer 088 808 78 92 of e-mail: info@rwls.nl. Adres: Goudse Rijweg 400

.